sadsad x
asdasd
2018 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

2018 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

22 Temmuz 2020

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, 2019 yılı geleneksel ‘Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı 3-6 Ekim tarihleri arasında Şanlıurfa ve Mardin’de gerçekleştirdi. Tarihin sıfır noktası olarak nitelendirilen ve UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Göbeklitepe’nin kablolarını Türk Prysmian Kablo bayilerinden DES Elektrik vermiştir.

Göbeklitepe ile birlikte, Şanlıurfa ve Mardin’de birçok turistik noktanın ziyaret edildiği etkinliğin bir parçası olarak bir de toplantı düzenlendi. Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Türk Prysmian Kablo’nun yeni CEO’su Cinzia Farisè ile Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç’ın yönettiği toplantıda, 2019 yılı değerlendirmesi yapılırken, 2020 yılına dair beklentiler de paylaşıldı.

 “Kablo sektörüne öncü olmaya devam edeceğiz”

Türk Prysmian Kablo’nun geleneksel hale gelen Yetkili Satıcılar Toplantısı’na ilk defa katıldığına dikkat çeken Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè, “Türkiye’nin güzel bir ülke olduğunu biliyordum; ancak binlerce yıllık tarihin etkileyici güzelliğini bizzat görmek ve yaşamak bambaşka bir hismiş. Bu etkinlikte bizlerle birlikte olan A-Takımı yetkili satıcılarımızla hem çok keyifli anlar paylaştık ve enerji depoladık hem de geçmiş dönemin değerlendirmesi ile önümüzdeki yılın beklentilerini konuştuk.” dedi. Türk Prysmian Kablo’nun yenilikçi gücü ve sektöre öncülük eden vizyonu ile bu yıl da amaçlarına sağlam adımlarla yürüdüklerini söyleyen Farisè, 2020 için hep birlikte çok daha güzel projelere imza atmayı hedeflediklerini kaydetti. Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ise, “Türk Prysmian Kablo gücünü sizler gibi değerli iş ortaklarımızdan alıyor. Hep en iyisini hedefleyen, yenilikçi çözümleriyle fark yaratan ve ‘Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonuyla alanındaki en büyük, en prestijli projelerde imzası bulunan şirketimiz, 2020 yılında da hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyecektir.” diye konuştu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda ayrıca, 2018 yılının En Yüksek Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödülleri de verildi. Ödülü İstanbul Bölge’den DES Elektrik kucakladı.

 

Şanlıurfa, Viranşehir’de bir ilköğretim okulunun öğrencilerini sevindirdiler

Yetkili Satıcılar Toplantısı kapsamında, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yer alan, Yukarı Sarpın İlköğretim Okulu’nun 258 öğrencisi Türk Prysmian Kablo’nun gerçekleştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile mutlu oldu. Türk Prysmian Kablo, okuldaki tüm öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, okulun da birtakım eksikliklerini giderdi. 04 Ekim Cuma günü okula yapılan ve tüm katılımcılar için bir sürpriz olan ziyaret esnasında, çocuklarla bir araya gelen ve hediyelerini birebir sunma fırsatı yaşayan tüm katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.