sadsad x
asdasd
2019 YILI EN YÜKSEK CİRO BİRİNCİSİ DES ELEKTRİK

2019 YILI EN YÜKSEK CİRO BİRİNCİSİ DES ELEKTRİK

06 Ocak 2021

Kablo sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, Covid-19 virüsü nedeniyle bu sene ilk kez Bayiler Ödül töreni online olarak ağustos ayında gerçekleştirilmiştir.

Online ödül törenine Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè, Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ve yöneticilerinin yanı sıra bayi yöneticileri katıldılar. Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè’nin konuşması ile başlayan ödül töreninde Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ödül alan bayileri açıklamıştır. 2020 yılı değerlendirmesi yaparken, 2021 yılına dair beklentiler de paylaşıldı.

Değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş ve önerileri konuşulması üzerine ödüller sahiplerini buldu.

Kablo sektörünün dünya çapında lideri Pysmian Kablo Türkiye, 2019 yılının En Yüksek Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödüllerini DES Elektrik aldı. Birincilik ödülleri online törene katılan DES Elektrik firması Genel Müdürü Deniz Tarkan Karslı’ya takdim edilmiştir. Törende, DES Elektrik firması Genel Müdürü Deniz Tarkan Karslı “Son 3 yıldır bu başarının sırrı DES Elektrik’in kurum kültürü ve sektörde kalıcı hale getirmek istediği yönetim anlayışıdır. 2020 yılında da bu başarının devamı ve öncüsü olmak için DES Elektrik tüm personeliyle yeniliğin ve dinamizmin gücü ile çalışmaktadır. Ödülü almamız içinr emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  dedi.

DES Elektrik, 2017 ve 2018 yıllarının ardından yine 2019 yılında 3.kez Türkiye ve İstanbul Ciro Birinciliği ödüllerinin sahibi oldu.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.