sadsad x
asdasd
2020 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

2020 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

24 Şubat 2022

GELENEK BOZULMADI 2020 YILI EN YÜKSEK TÜRKİYE VE İSTANBUL CİRO BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ DES ELEKTRİK’E VERİLDİ

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, 2021 yılı Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı 7 Aralık’ta online olarak gerçekleştirdi. A-Takımı yetkili satıcıları ile birlikte yurt içi satış ve pazarlama ekiplerinin katıldığı toplantının bu yılki teması sürdürülebilirlik oldu. 2021 yılının değerlendirildiği ve 2022 yılı hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda, toplantının teması doğrultusunda, Türk Prysmian Kablo’nun sürdürülebilirlik vizyonu ve hedefleri de vurgulandı.

Online ödül törenine Prysmian Kablo’nun CEO’su Ülkü Özcan, Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ve yöneticilerinin yanı sıra bayi yöneticileri katıldı. Prysmian Kablo’nun CEO’su Ülkü Özcan’ın konuşması ile başlayan ödül töreninde Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç değerlendirmeleri ardından ödül alan bayileri açıkladı.

Değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş ve önerileri konuşulması üzerine toplantının sonunda her yıl olduğu gibi, bir önceki yılı başarılı sonuçlarla tamamlayan A-Takımı yetkili satıcılarının ödülleri verildi. Bu kapsamda, 2020 yılının En Yüksek Ciro Ödülü bir kez daha, İstanbul Bölge’den DES Elektrik’in oldu.

Kablo sektörünün dünya çapındaki lideri Pysmian Kablo Türkiye, 2020 yılının En Yüksek Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödüllerini A takım bayisi DES Elektrik’in Genel Müdürü Deniz Tarkan Karslı’ya takdim etmiştir.

DES Elektrik, 2017, 2018 ve 2019 yıllarının ardından 2020 yılında da 4.kez Türkiye ve İstanbul Ciro Birinciliği ödüllerinin sahibi oldu.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.